tiistai 8. toukokuuta 2012

55.3

Hei taas ja pahoittelen hiljaiseloa. Olen ollut todella huonona sairaslomallani ja syöminen ollut jokseenkin holtitonta. Siispä kevään kunniaksi ja järjen palauttamiseksi syömiseen olen nyt puhdistuspaastolla. Eli ihan virallisella mehupaastolla, en tosin ostanut pakettia vaan kokosin ainekset itse kaupasta ja tuli paljon halvemmaksi. Lisäksi olen juonut muutamia sokerittomia hedelmä- ja marjamehuja biottan mehujen lisäksi. Nyt on toinen ja varmasti hankalin päivä menossa, olo on hieman epätodellinen ja uninen muttei kovinkaan repsahdusaltis. Haistan ruuan kilometrien päästä ja koko ajan tekee mieli nappasta jotain pientä mutta en sitä tee. Laitan rasteja ruutuun paastottuani taas tunnin. Kaloreita noista mehuista tulee päivässä n. 300 sillä lantraan niitä tehokkaasti veteen. Lisäksi etten suolan puutokseen joutuisi juon merisuolalla terästettyä vettä. Suolihuuhtelu kuuluu ohjelmistoon myös, ei ollenkaan paha. Pudotus eiliseltä on 600g ihan ok :) Katsotaan paljonko paino putoaa tämän minimissään viiden päivän paaston aikana ja sitten hiljalleen totuttelu oikeeseen ruokaan ja toivotaan ettei kilotolkulla tule takaisin.

Ilonaiheita on että 28.4 Äl luikautti ne maagiset kolme sanaa <3

2 kommenttia:

  1. Toi tunti juttu kuulostaa muuten hyvältä idealta! Itelläkin toinen päivä paastoa menossa ja heikottaa ja pyörryttää varsinkin kun oon joutunu pikkasen urheilemaan. Kuinka pitkään aiot paastota? Ja sun blogi on muuten ihana<3

    VastaaPoista
  2. Kiitos piristävästä kommentista :)! Tsemppaa tietää et muutkin painii paaston armoilla! Eilen oli tosi kova nälkä ja tänään kolmannen päivän aamuna heikotti ja kylmää hikeä pukkasi, melkein silmissäkin sumeni onneks hedelmämehulasillinen helpotti oloa. Ajattelin paastota kuus päivää, toiveena tietysti että jos vaan pystyn niin pidempäänkin. Miten sä? Tsemppiä! Me pystytään tähän!

    VastaaPoista