keskiviikko 9. toukokuuta 2012

54,4

Hhuhu! Aikamoinen pudotus päivässä, eli eilisestä lähti kokonaiset 900g! Hassulta tuntuu olla näin kevyt. Sehän ei tietenkään juuri missään näy johtuen liikuntani vähyydestä eli löysää piisaa yltympäriinsä, mutta sei minua niin suuresti haittaa. Tänään pyörähti kolmas päivä paastoa käyntiin eli melkein puolivälissä ollaan jo. Hurjaa! Aamulla oli tosi tuskainen olo, pyörrytti ja kylmää hikeä pukkasi. Tein suolihuuhtelun ja raahauduin äkkiä mehulasillisen ääreen ja nyt onkin jo paljon parempi olla. Hiukan on epätodellinen meininki kaikessa mitä tekee. Heikottaa tosi kovasti taas. Tavotteena ihan minimissä viis päivää, mutta koska rasvanpoltto alkaa vasta neljännestä kuus päivää toivon kestäväni ja seitsemän olis ihanaa. Saa nähdä miten käy, onneks Äl pitää huolta etten syö, vähän liiankin raivokkaasti :D

3 kommenttia:

  1. Öö miten niin rasvanpoltto alkaa vasta tuolloin :D millä sä luulet eläväsi nyt? Rasvanpolttoa tapahtuu joka päivä ja jatkuvasti, esimerkiksi unen aikana ja syömisten välillä.

    VastaaPoista
  2. sullon tunnustus mun blogissa:)

    Ps anonyymi: Minttu tarkottaa varmaan sitä, että paastossa se raju, koko ajan päällä oleva rasvanpoltto alkaa vasta neljännen päivän aikana:)

    VastaaPoista
  3. ^juurikin näin kiitos täsmennyksestä rosanna :)!

    VastaaPoista