torstai 6. lokakuuta 2011

60.6

Huoh, oon syöny reilun tonnin verran kaloreita ja paino ei laske vaan nousee. En jaksa nyt kirjottaa mitään vituttaa niin paljon.

5 kommenttia:

  1. Koettu on - liian monesti. Niin se vain kitukaloreilla menee :/
    http://www.health-calc.com/diet/energy-expenditure-advanced , tuolta saa suht tarkan arvion omasta kulutuksesta, itse ainakin yllätyin kun näinkin pienikokoisen ihmisen kulutus on liikuntapäivinä jopa yli 2000!
    Suosittelenpa että vedät jollain miinus 500 kalorin linjalla korkeintaan ja jätät vaikka perunan ja pastan pois vähäksi aikaa!
    Tsemppiä<3 :)

    VastaaPoista
  2. Hei tsemppiä! Oot niin lähellä päästä alle 60 kilon!!! Sulla on muuten kiva blogi :) Itse odotan, että pääsisin edes tasan 60 kiloon. :)

    VastaaPoista
  3. Kokeile vaihtaa kalorinlähteitä, jos olet vaikka yliherkistynyt jollekkin tietylle ruoka-aineelle, se voi estää tuloksien saannin. Tsemppiä!

    VastaaPoista
  4. Löysin blogisi tänään ja luinpa sitten sen kokonaan läpi! Tää on tosi mielenkiintoinen mm. sen vuoksi, että vaikutat kirjottavan asioista aika rehellisesti ja kaunistelematta. Onko siitä tullut mitään ongelmia, kun joku tuttusi tunnisti sut tän blogin kirjottajaksi?

    Mua kiinnostaa se teidän Intian reissu, kun ollaan ensi vuonna menossa sinne kans poikaystävän kanssa. Ja on kyllä kumma jätkä tuo Äl, kun ei voi teidän ilmiselvää seurustelua seurusteluksi kutsua :D

    Tsemppiä lahduttamiseen, älä vaan luovuta (:

    VastaaPoista
  5. Älä luovuta, vaikka paino ei laskiskaan :) tsemppiä!

    VastaaPoista