tiistai 31. toukokuuta 2011

62.2

-500g eilisestä. Feilasin heti alkuun ja söin nuudeleita pussillisen eli reilut 300 kcal mut se mikä oli todellinen feilaus oli et chew spittasin. Ei pitänyt mut jotenkin kuvittelin ansaitsevani sen, niinku ansaitsisin yhtään mitään! Tänään taas ollaan taistelumielialalla, ehkä spittailen hiukan töissä mutta mitään ei tule menemään kurkustani alas piste. Kokista litratolkulla ja vettä ja teetä tietysti muttei mitään kaloripitoista. Päätin et yritän unohtaa Ällän, sen sijaan et mietin koska saan ottaa siihen yhteyttä ja koska nään sen ni annan asioiden olla ja sen ottaa yhteyttä jos yhtään kiinnostaa. Pelottaa niinku aina ettei kiinnosta ja ettei se ota mut ei tä voi näinkään jatkua huoh. Ja silti mul on tunne että kyl se ottaa yhteyttä, heikko miesmieli silläkin vain loppujen lopuksi on. Tai sitten törmätään jossain ja se näkee miten upea ja pieni ja laiha ja kaunis olen ja ei kestä ajatusta musta muiden kanssa. Nyt pitää todella tsempata et perjantaina oltais 60, jotain edes. Haluan tätä niin pahasti. Haluan Ällän niin pahasti. En tienny et ihmisest voi tältä tuntua.

3 kommenttia:

  1. Huoh sä et tule onnistumaan noin. Syö mieluummin edes 1000kcal päivässä, paljon proteiinia ja vähän hiilareita ja yritä urheilla, voin taata et laihdut tosi nopeasti! Tuolla sun keinolla sulla tippuu hiukset päästä jne, sekö sitten on kaunista?

    VastaaPoista
  2. Niin ja jos luulet, ettei tuo chewspittailu aiheuta mitään sun kropalle, niin oot väärässä. Elimistö alkaa tuottaa ruoansulatuksessa ja imeytymisessä tarvittavia hormoneja jo siinä vaiheessa, kun ruoka on suussa...

    VastaaPoista
  3. Anonyymi, tiedän. En voi sanoa muuta. Ei kukaan ole purkkaankaan kuollut. Mutta haluan nyt nopeita motivoivia tuloksia jonka jälkeen voin nostaa kaloreita.

    VastaaPoista